Početna strana > Internet marketing > Optimizacija websajta (SEO)

Optimizacija sajta za pretraživače (SEO)

Optimizacija web sajta (eng. Search Engine Optimization - SEO) predstavlja osnovni korak unapređenja rangiranja na pretraživačima

Svakog dana, milioni korisnika Interneta širom sveta koriste internet pretraživače za pretragu i dobijanje traženih informacija, proizvoda ili usluga. 90% odsto klikne najčešće na rezultate na prvoj stranici pretrage. Da li je vaš sajt na prvoj stranici? Da li su vaši konkurenti?

Pozovite 023.236.210 Analiza Vašeg sajta

Proces optimizacije Vašeg web sajta

Proces SEO optimizacije predstavlja skup naprednih tehnika i konsultantskih veština
kojima se unapređuje položaj sajta u rezultatima pretraživanja.


SEO internet marketing strategija

Razvoj SEO strategije

U prvom koraku, želimo da saznamo sve o vašem sajtu i pojedinačnim stranicama kao i konkurenciji i njihovim sajtovima i potezima, nakon čega ćemo klijentu predstaviti predlog strategije optimizacije sajta.
Za nas, svaki klijent je poseban i svakom klijentu pristupamo individualno, razvijajući najefikasnije strategije i internet marketing planove, uštedom troškova ulaganjem u internet marketing.

SEO kljucne reči

Analiza ključnih reči

U skladu sa poslovnim ciljevima klijenta, u okviru procesa optimizacije otkrićemo i izvršiti analizu ključnih reči i fraza čijom ćemo optimizacijom na svakoj pojedinačnoj stranici omogućiti klijentu da privuče tačnu ciljnu grupu posetilaca/potencijalnih kupaca.
Pronalaženje, implementacija i analiza ključnih reči na stranicama web sajta klijenta veoma je složen i verovatno najvažniji deo procesa optimizacije sajta za pretraživače.

Optimizacija web stranica SEO

Optimizacija web stranica

Nakon definisanja ključnih reči, klijentima optimizujemo svaku pojedinačnu web stranicu njihovog sajta.
Definisane ključne reči i fraze, gustina reči na svakoj stranici, optimizacija naslova i podnaslova, osnovnih tagova i parametara, interno povezivanje stranica, samo su neki od više stotina najvažnijih faktora koji određuju rangiranje sajta na pretraživačima.
Pored tzv. on-site optimizacije, što predstavlja optimizaciju na samom sajtu, proces uključuje i off-site optimizaciju - prijava sajta na pretraživače, strategija linkovanja kao jedan od najvažnijih faktora, i dr.

Izveštaj rangiranje sajta na pretraživačima

Analiza i izveštaj rangiranja web sajta prema ključnim rečima

Nakon izvršene optimizacije sajta, neprekidnim analizama u realnom vremenu konstantno unapređujemo performanse web sajta. Klijenti imaju uvid u sve analize parametara, uz predložene izmene i unapređenja sadržaja.

produzenje naloga

Dodatne usluge i proizvodi - unapredite svoj websajt

Posle optimizacije vašeg websajta, najisplativija investicija je oglašavanje na Internetu


internet kampanje


Pokretanje i vođenje internet kampanja

Naši stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom osmisliće najefikasniji marketing plan za promociju na Internetu.Pokrenite marketing kampanju

reklamiranje na google


Reklamiranje na Google-u

Najefikasnije rešenje i marketing plan za promociju na najvećem pretraživaču Internetu - Google. Zakupite ključne rečiZakupite Google oglase

reklamiranje na facebooku


Reklamiranje na Facebooku

Facebook je najveća društvena mreža - definisaćemo najefikasniji plan reklamiranja na popularnom FejsuFacebook oglašavanje